Nog ééntje dan!

Ik word zo blij van de spulletjes van Stampin' Up! Alle kleuren zijn mooi op elkaar afgestemd, zowel gewone 'cardstock' als designpapier, de stempels, noem maar op... En wat ik ook zo leuk vind, is de stempelset met bijpassende punch die ik heb gebruikt voor nog een cadeaukaart houder:


Hier word je toch heel vrolijk van? Het ziet er ontzettend leuk uit en errug leuk om cadeau te geven natuurlijk!

De stempelset zat in een bundle met de punch, maar deze zijn ook los verkrijgbaar. De stempelset heet 'petal potpourri' en de punch heet 'flower medaillon'. Hoe gemakkelijk en leuk is het om deze bloemen te stempelen en vervolgens met de punch uit te ponsen?! Het werkt echt super! Voor de binnenkant van de cadeaukaart houder heb ik de stempelset 'Hot Diggity Dog' gebruikt. Ik zeg: project geslaagd! Op naar de volgende...

2 opmerkingen