-->

Starterkit

Als nieuwe demonstratrice krijg je een heel mooie starterkit, die je ook nog eens zelf mag samenstellen. Vanmiddag, veel eerder dan ik verwachtte, werd mijn starterkit al afgeleverd. Natuurlijk ben ik meteen met een aantal producten aan de slag gegaan. Voor het verjaardagsfeestje van onze dochter Nadia moesten nog uitnodigingen worden gemaakt. Zo gezegd, zo gedaan en dit is het resultaat geworden:

De uitnodiging is gemaakt met de balloons framelits en de stempelset 'Celebrate Today', die ik met extra korting in een bundle heb gekocht. Deze bundles zijn ontzettend leuk omdat alles op elkaar is afgestemd! Je hebt bijvoorbeeld ook bundles met stempels en een pons. Echt de moeite waard en het scheelt gewoon 15% dan wanneer je de producten los aanschaft! Ook zijn er leuke kits verkrijgbaar, waarin alle producten zitten die je van een bepaald thema nodig hebt om iets creatiefs te maken. Persoonlijk vind ik de 'tin of cards project kit' ontzettend leuk!

 

Geen opmerkingen