For you...

Er zijn een aantal eigenschappen van Stampin' Up! die mij erg aantrekken. De veelzijdigheid van de producten zoals jullie weten, maar ook de eenvoud en de stabiliteit spreken mij aan. Ik heb het idee dat men in Nederland nogal heen en weer raast van het ene product naar het andere. Steeds komen er totaal nieuwe producten uit en er is geen echte stabiliteit. In Amerika bijvoorbeeld is dat wel. Natuurlijk komen er daar ook nieuwe producten uit, maar het maken van het soort kaarten op zich is heel stabiel. Stampin' Up! kenmerkt zich door eenvoud en kwaliteit en dát maakt het juist fijn om ermee te werken. En de producten die op den duur uit de collectie gaan blijven altijd leuk om te gebruiken.

Vandaag heb ik een kaart gemaakt uit de 'Good as Gold' card kit. Een product wat uit het assortiment gaat en wat ik met grote korting heb bemachtigd. De kits van Stampin' Up! zijn erg leuk. Er wordt precies beschreven hoe je de kaarten kunt maken, maar je kunt er natuurlijk ook je eigen draai aan geven. En dat heb ik gedaan. Ik wil ermee laten zien dat je met eenvoud ook een heel mooi resultaat kunt bereiken.


De basiskaarten in de kit zijn al gescored en de labels etc. hoef je alleen maar uit te drukken. Er zitten zelfs al enveloppen bij met een mooie, gouden inleg. Ontzettend leuk, ook om mee te nemen op vakantie bijvoorbeeld. Ik heb mijn favoriete stempelset 'Petal Potpourri' gebruikt met mijn veel gebruikte pons 'flower medaillon'. Ik heb er ook een strookje 'whisper white' papier aan toegevoegd en deze heb ik door mijn rimpelapparaatje gehaald. Dat geeft toch weer een extra touch, om het zo maar te zeggen. Het eindresultaat is een vrolijke kaart die ook nog eens niet zoveel weegt als je deze met de post verstuurt.


Geen opmerkingen