Friendship is a sheltering tree

Ik ben weer helemaal enthousiast! Ha ha, wanneer eigenlijk niet?! Ik heb vanmiddag een redelijk moeilijke kaart gemaakt en ben dus wel even zoet geweest. Ook deze kaart is geïnspireerd door een kaart van Pinterest, maar natuurlijk geef ik er altijd mijn eigen draai aan.

voorkant kaart

binnenzijde kaart

Het is toch gewoon té lief met die uiltjes?!

De kaart had ik nog liggen van mijn 'niet-Stampin'-Up!-collectie', ha ha. Ik heb twee uiltjes uitgeponst met de 'Owl Builder' punch. De uiltjes heb ik aangekleed met 'Quatrefancy Specialty Designer Paper' (DSP), met hoge korting verkregen uit het clearance rack. Zolang de voorraad strekt, kun je dit papier krijgen voor ongeveer 1/3 van de normale prijs! Met een ronde mal, ongeveer even groot als het uiltje, heb ik een rondje uitgestanst en met een iets grotere mal heb ik de rand gemaakt. De voorkant van de kaart heb ik deels geëmbossed en het geheel heb ik versierd met een strikje en drie sterretjes. Het hoogste uiltje in de binnenkant van de kaart heb ik uiteraard precies zo geplakt dat het uiltje in het rondje past. Vervolgens heb ik gemeten hoe hoog het onderste uiltje zou komen en heb ik op 'Whisper White' papier de boom van de stempelset 'Sheltering Tree' gestempeld. Een deel van de tak heb ik uitgeknipt en opgeplakt. Zowel de uiltjes als de tak heb ik trouwens een vaag zwart randje gegeven met een sponge dauber om het wat meer diepte te geven. De tak heb ik wat blaadjes gegeven met dezelfde stempelset en in dezelfde kleur heb ik de tekst gestempeld en de kaart een verweerde look gegeven. De maan en de sterren heb ik gemaakt met de 'Pictogram Punches Stamp Set' bundle.

Ik heb de kaart op mijn Facebook pagina geplaatst en binnen enkele minuten was deze al verkocht. Als dát geen groot compliment is!

Gebruikte materialen van Stampin' Up!:
- 'Owl Builder' pons, artikelnr.118074
- 'Pictogram Punches Stamp Set' bundle, artikelnr. 140532
- 'Sheltering Tree' stamp set, artikelnr. 137163
- 'Daffodil Delight' ink pad, artikelnr. 126944
- 'Bermuda Bay' ink pad, artikelnr. 131171
- 'Quatrefancy Specialty DSP', artikelnr. 130141 OP = OP
- 'Stampin Dimensionals', artikelnr. 104430
- 'Multipurpose Liquid Glue' (Tombo), artikelnr. 110755

Geen opmerkingen