It's a cupcake kind of day

Dan heb je zoveel hobbyspullen en dan is het soms toch moeilijk om de juiste inspiratie te vinden. Zo rolt het af en toe vlot uit je vingers, maar andere dagen wil het maar niet lukken en ben je nooit tevreden. Ik heb wel even zitten broeden op de kaart van vandaag, maar uiteindelijk ben ik wel tevreden met het resultaat.


De basiskaart is 'Whisper White', dit papier is heel erg geschikt om op te stempelen. Ik heb een A4-formaat doormidden gesneden, zodat ik van één A4-tje twee kaarten kan maken. Het oplegvel dat daarna komt is 3 mm kleiner van formaat en de kleur is 'Bermuda Bay'. Daarna heb ik weer een 'Whisper White' oplegvel gebruikt (8 mm kleiner dan de basiskaart). Het label heb ik gemaakt met de pons 'Angled Tag Topper Punch', met daaronder een iets groter gesneden formaat (met het snijapparaat) omdat ik het anders te saai vond. De vegen heb ik gestempeld met de 'Work of Art' stempelset in de kleuren 'Daffodil Delight' (geel) en 'Pumpkin Pie' (oranje). En... ik heb de 'Cupcake Builder' pons gebruikt, zooo leuk! Voor de basis van de cupcake heb ik weer 'Daffodil Delight' gebruikt, de topping heb ik gepikt van de basiskaart uit de 'good as gold card kit' en voor de kersjes 'Pumpkin Pie' met de bijpassende stempelset 'Cupcake Party', evenals de twee teksten. Voor de finishing touch op het label heb ik een candy dot gebruikt en de drie steentjes rechtsonder zijn 'Basic Jewels'.

Hieronder nogmaals een opsomming van alle gebruikte producten:
- Whisper White cardstock, artikelnr. 106549
- Angled Tag Topper punch, retired artikel (op = op in de clearance rack onder nr. 133323)
- Cupcake Builder punch, artikelnr. 121807
- Work of Art clear-mount stempelset, artikelnr. 134114
- Cupcake Party clear-mount stempelset, artikelnr. 134126
- Stazon Ink Jet Black Pad, artikelnr. 101406
- Multipurpose Liquid Glue (ook wel Tombo genoemd), artikelnr. 110755
- Stampin' Dimensionals, artikelnr. 104430
- Rhinestones Basic Jewels, artikelnr. 119246

Van de 'Brights' kleurencollectie:
- Bermuda Bay cardstock, artikelnr. 131286
- Classic Stampin' Pad Daffodil Delight (artikelnr. 126944)
- Classic Stampin' Pad Pumpkin Pie (artikelnr. 126945)
- Candy Dots, artikelnr. 130931

Ik hoop dat ik het duidelijk hebt uitgelegd, maar mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan vind ik het fijn als je een berichtje achterlaat!

Knutsel ze!

Geen opmerkingen