Just sayin' hello

Vanochtend was ik weer lekker vroeg op (zoals altijd). Het duurde even voordat de 'creative juices' begonnen te stromen, maar uiteindelijk is er weer een vrolijke kaart uit mijn handen gekomen. De finishing touch was een idee van mijn man Frans. Het is leuk dat hij ook zo enthousiast is over Stampin' Up! en mijn kaartenpassie! Hij vindt mijn overstap naar Stampin' Up! ontzettend leuk.

Dit is de kaart die ik heb gemaakt:


De basiskaart is gemaakt met 'Tempting Turqouise' cardstock. Ik heb eerst alleen met deze en een donkerblauwe kleur ('Pacific Point') gewerkt, maar ik vond het leuk om er toch nog een extra tintje aan toe te voegen, namelijk 'Old Olive' voor de stam en blaadjes van de bloem. De stempelset die ik heb gebruikt heet 'Crazy About You':


Deze stempelset coördineert - evenals de 'Petal Potpourri' stempelset - met de 'Flower Madallion' punch (althans, de grote bloem):


Het bovenste gedeelte van het 'whisper white' oplegvel heb ik geëmbossed met een embossingmal uit de oude doos. Tsja, een mens kan niet meteen álles hebben van Stampin' Up!, dat is denk ik de droom van elke demonstrator! De grote bloem heb ik in beide blauwe kleuren gestempeld. De donkerblauwe bloem heb ik geponst met de 'Flower Medallion' punch en het lichtblauwe hart van de bloem heb ik met de hand uitgeknipt, om de bloem zo wat meer dimensie en kleur te geven. De donkerblauwe rand met witte stipjes komt uit de Designer Series Paper Stack van de 'Brights' collectie. Het kleine bloemetje rechtsonder heb ik gestempeld met de 'Pictogram Punches' stempelset en geponst met de bijbehorende 'Itty Bitty Accents Punch Pack' (te koop als bundel, waarmee je 15% op de prijs kunt besparen!). Ik heb de puntjes op de i gezet door twee 'Old Olive' candydots op de grote en de kleine bloem te plakken en ik heb een simpel touwtje om de bloem heen geknoopt.

Gebruikte materialen van Stampin' Up!:

- 'Tempting Turqouise' cardstock, artikelnr. 108598 en ink pad, artikelnr. 126952
- 'Pacific Point' ink pad, artikelnr. 126951
- 'Old Olive' ink pad, artikelnr. 126953
- 'Whisper White' cardstock, artikelnr. 106549
- 'Designer Series Paper Stack' (Brights kleurencollectie), artikelnr. 138434
- 'Crazy About You' stempelset, artikelnr. 137137
- 'Pictogram Punches' stempelset, artikelnr. 134264
- 'Flower Medallion Punch', artikelnr. 137417
- 'Itty Bitty Accents Punch Pack', artikelnr. 133787
- 'Candy Dots', artikelnr. 130931
- 'Stampin' Dimensionals', artikelnr. 104430
- 'Multipurpose Liquid Glue' (Tombo), artikelnr. 110755

Geen opmerkingen