Mijn eerste kerstkaart met Stampin´ Up!

Misschien is het voor sommige mensen wel heel vroeg om aan Kerst te denken, maar voor de Crea Bea´s onder ons begint het maken van kerstkaarten vaak al in de zomer en zeker in de herfst. Ik zag zo´n leuke ideeën voorbij komen op internet dat ik ook maar eens los ben gegaan! De ponsen van Stampin' Up! zijn ontzettend veelzijdig en dat kun je wel zien aan de kaart die ik heb gemaakt:


Het rendier heb ik gemaakt met de 'Build an Owl' pons, het gewei met de 'Build a Tree' pons, de kerstboom met de vegen van de 'Work of Art' stempelset en de tekst komt van de stempelset 'Greetings of the Season' (dit is helaas wel een zogenaamd 'retired' product, deze stempelset is nu nog heel even verkrijgbaar met een flinke korting).

Is de kaart niet ontzettend leuk geworden?! Ik vind van wel en ik ben zeker van plan om nog meer van dit soort (kerst)kaarten te maken.

Geen opmerkingen