Monsterlijk!

De kinderen hebben dit jaar allemaal ´monsterlijk´ goed hun best gedaan op school. Nu het schooljaar er bijna op zit en de zomervakantie voor de deur staat, hebben ze wel een flinke pluim verdiend. Ik had zo´n leuke kaart gezien op Pinterest en die heb ik ook gemaakt:


 
 
 
 
De afmetingen van de kaart zijn 29 x 10 cm. Ik heb de kaart op de lange zijde gescored op 10 en 23 cm. De bek van het monster heb ik licht afgerond en de tanden heb ik gemaakt met een 1/2 inch ronde pons en met 'whisper white' papier. De pupillen heb ik met dezelfde pons gemaakt met zwart papier. Het oogwit en de oogbal met steeds wat grotere mallen (niet van Stampin' Up!, die had ik nog liggen).
 
De stempelsets die ik gebruikt heb heten 'Bravo' (voor de tekst):
 
 
en 'Work of Art':
 
 
Nu nog een beetje rapport-/vakantiegeld erin en de kids zijn weer helemaal happy!

Geen opmerkingen