So happy for you!

Onze eettafel in de serre is bijna nooit opgeruimd, omdat ik elke dag wel zit te knutselen en te freubelen. Ik kan alles wel elke keer opruimen, maar meestal is dat hooguit voor een halve dag. Frans noemt dat 'rommelblindheid' van de reclame van Ikea, ha ha. En verder laat hij me maar lekker mijn gangetje gaan, omdat hij weet dat het mijn passie is en mijn stukje rust in de gekte van alledag.

Ik kwam vanochtend beneden naar een zeldzame schone tafel. Het was nog heel vroeg, veel te vroeg voor ons zondags ontbijtje, dus binnen no time lag de hele tafel weer vol. Ik had een keer een hele mooie luchtballon op Pinterest voorbij zien komen en daar kwam mijn inspiratie dan ook vandaan:De basiskaart heeft de kleur 'Daffodil Delight', de oplegkaart 'Whisper White' en de ballon heb ik gemaakt met het 'Motley Monsters Designer Series Paper' (DSP) uit het clearance rack. De ballon heb ik vier keer uitgesneden met de 'Balloon Framelits'. Vervolgens heb ik van drie ballonnen de 'tuutjes' afgeknipt en deze ballonnen heb ik dubbel gevouwen en steeds met één zijde aan elkaar geplakt en deze heb ik op de ongevouwen ballon mét 'tuutje' gelijmd met de Tombo (echt een super lijm die heel goed plakt, maar je nog wel de ruimte geeft om wat te schuiven). Het mandje van de ballon (van de stempelset 'Celebrate Today') heb ik met hetzelfde geel als de basiskaart op het oplegvel gestempeld. Vervolgens heb ik de wolkjes (van de stempelset 'Sprinkles of Life') met wit gestempeld en deze overgetrokken met speciale lijm voor glitters (ooit eens op een beurs gekocht) en natuurlijk mochten ook de glitters niet ontbreken. Met dezelfde stempelset heb ik de bloemetjes gestempeld in de kleuren 'Bermuda Bay' (blauwgroen), 'Daffodil Delight' (geel) en 'Tangerine Tango' (oranje). De lichtgele veeg heb ik gemaakt met de 'Work of Art' stempelset. Deze veeg heb ik eerst twee keer afgestempeld om deze vervolgens op het oplegvel te stempelen voor een lichter effect. Tenslotte heb ik met de stempelset 'Bravo' de tekst gestempeld.

Gebruikte materialen:

- 'Bravo' photopolymer stamp set, artikelnr. 135380
- 'Work of Art' clear-mount stamp set, artikelnr. 134114
- 'Sprinkles of Life' photopolymer stamp set, artikelnr. 139971
- 'Celebrate Today' stamp set + 'Balloon Framelits Dies' bundle, artikelnr. 138869
- 'Daffodil Delight' cardstock, artikelnr. 121680
- 'Whisper White' cardstock, artikelnr. 106549
- 'Motley Monsters' Designer Series Paper, artikelnr. 135819 OP = OP
- 'Daffodil Delight' classic stampin' pad, artikelnr. 126944
- 'Bermuda Bay' classic stampin' pad, artikelnr. 131171
- 'Tangerine Tango' classic stampin' pad, artikelnr. 126946
- 'Stázon Ink' Jet Black Pad, artikelnr. 101406
- 'Stampin' Dimensionals', artikelnr. 104430
- 'Multipurpose Liquid Glue' (Tombo), artikelnr. 110755

Geen opmerkingen