'Sprinkles of Life' stempelset

De 'Sprinkles of Life' stempelset is een absolute aanrader. Niet alleen is het een hele mooie en veelzijdige stempelset die ook nog eens goed combineert met de 'Tree Builder' punch, Stampin' Up! doneert ook nog eens een percentage van de opbrengsten aan het Ronald McDonald huis en dat maakt de set natuurlijk extra bijzonder.

Wat kun je allemaal met deze stempelset? Nou, een heleboel! Je kunt er een boom mee stempelen, een ijsje, een cupcake en nog vele andere combinaties met de maar liefst 22 verschillende stempels van deze set. In combinatie met de 'Tree Builder' punch is dat echt een leuke toevoeging voor iemand zijn verzameling!

Er zijn van die dagen dat ik gewoon alleen lekker wil stempelen, maar hoe vul je dat dan in op zo'n manier dat de uiteindelijke kaart toch een bepaalde look krijgt? Ik zeg: gebruik niet teveel verschillende kleuren, hou het juist simpel met bijvoorbeeld alleen een extra strikje en dan krijg je dit resultaat:


Ik heb maar vier kleuren gebruikt, allemaal van de 'Brights' kleurencollectie. De basiskaart is 'Melon Mambo', de sprinkels en de bloemetjes zijn 'Melon Mambo' en 'Daffodil Delight', de tekst en twee andere bloemetjes zijn 'Rich Razzleberry' en het gras en de steeltjes zijn 'Old Olive'. Het middelste gedeelte van de kaart heb ik wat dimensie gegeven door deze op te plakken met Stampin' Dimensions. Ook heb ik geel lint toegevoegd (deze had ik nog van mijn oude 'niet-stampin-up' voorraad).

Ik vind het een lief en vrolijk kaartje geworden!

Dit is de 'Sprinkles of Life' stempelset (artikelnr. 139971):


En natuurlijk de 'Tree Builder' punch (artikelnr. 138295):

 
 

Geen opmerkingen