There's something really worth celebrating today...

Iedereen heeft natuurlijk haar favoriete stempelsets. Bij mij zijn dat de stempelsets 'Crazy About You' en 'Petal Potpourri' (deze staat niet (meer) in de catalogus). Met de eerste stempelset heb ik deze kaart gemaakt:De kleuren die ik heb gebruikt zijn 'Tangerine Tango' (oranje), 'Bermuda Bay' (blauw/groen) en 'Whisper White'. De basiskaart is de helft van een A4-tje. Hierop heb ik een oplegvel geplakt van de 'Motley Monsters' Designer Series Paper. Op het kleinste stuk 'Whisper White' papier heb ik lichtjes de blaadjes van de bloem gestempeld. De bloem heb ik, na één keer het aanbrengen van de inkt, drie keer gestempeld om zo verschillende kleurvariaties te krijgen met één kleur inkt. Alle delen heb ik uitgeknipt en op elkaar geplakt. In het hart van de bloem heb ik een zilveren steentje in de vorm van een klein bloemetje geplakt (uit mijn oude voorraad). Met de stempelset 'Remembering Your Birthday' heb ik de teksten gestempeld. Het oplegvel met de stempels en de 'Tangerine Tango' rand heb ik met 'Stampin' Dimensionals' opgeplakt, nadat ik deze eerst een stukje touw heb omwikkeld. De binnenkant van de kaart heb ik nog wat meer aangekleed met het kleine bloemetje van de stempelset 'Sprinkles of Life'.

Gebruikte materialen:

- 'Tangerine Tango' cardstock, artikelnr. 116206
- 'Whisper White' cardstock, artikelnr. 106549
- 'Motley Monsters DSP', artikelnr. 135819 OP = OP
- 'Tangerine Tango' classic ink pad, artikelnr. 126946
- 'Bermuda Bay', classic ink pad, artikelnr. 131171
- 'Crazy About You' photopolymer stamp set, artikelnr. 137137
- 'Remembering Your Birthday' clear-mount stamp set, artikelnr. 131350
- 'Sprinkles of Life' photopolymer stamp set, artikelnr. 139971
- 'Stampin' Dimensionals', artikelnr. 104430
- 'Multipurpose Liquid Glue' (Tombo), artikelnr. 110755

Geen opmerkingen