-->

You are a fabulous work of art

Met de regen van de afgelopen dagen was het echt 'knutselweer'. Dat vind ik ook altijd het gezellige aan de winter. Koud buiten, gezellig binnen, tafel vol met knutselspulletjes... Vandaag heb ik een kaart gemaakt met alweer mijn favoriete stempelset 'Petal Potpourri'. Ik kan er maar geen genoeg van krijgen en mijn kaarten zien er toch allemaal heel anders uit met deze set. Je hoeft niet de hele catalogus te bezitten om mooie en veelzijdige kaarten te maken! Al zou ik het absoluut niet erg vinden hoor, ha ha...


De basiskaart heeft de kleur 'Pacific Point', met een 'Whisper White' oplegvel. Ik had deze nog liggen met een uitgeponste bloem. Het leven is al duur genoeg, dus met stukje scrap papier kun je ook heel creatief zijn! In plaats van het weg te gooien is het mijn inspiratie geworden voor de kaart van vandaag. Ook had ik nog een kant-en-klare uitgeponste bloem liggen in dezelfde kleur en het rode hart van de bloem ook. Het enige wat ik nog heb hoeven doen is een stukje papier achter de uitgeponste bloem plakken, het lint bevestigen en de tekst stempelen. En natuurlijk mag een stukje 'bling' niet ontbreken! De tekst en de lichtblauwe (Tempting Turqoise) veeg komen van de stempelset 'Work of Art'. Een goede tip is om stukjes papier en uitgeponste figuurtjes niet weg te gooien en te bewaren, want je ziet wel hoe ver je ermee kunt komen!

Gebruikte materialen:

- 'Pacific Point' cardstock, artikelnr. 116202
- 'Whisper White' cardstock, artikelnr. 106549
- 'Designer Series Paper Stack', artikelnr. 138436
- 'Flower Medallion', artikelnr. 137417
- 'Real Red' classic stampin pad, artikelnr. 126949
- 'Petal Potpourri' stempelset (retired)
- 'Work of Art' clear-mount stempelset, artikelnr. 134114
- Stampin' Dimonsionals', artikelnr. 104330
- 'Multipurpose Liquid Glue' (Tombo), artikelnr. 110755
- 'Tear & Tape Adhesive', artikelnr. 138995

Geen opmerkingen