-->

You warm my heart

Ik had een prachtige kaart voorbij zien komen op Pinterest en daar heb ik mijn eigen draai aan gegeven. Soms heb je van die kaarten gemaakt die je 'zo zo' vindt en soms maak je kaarten waar je maar naar kunt blijven kijken. Het is een kwestie van smaak: wat ik geweldig vind, hoeft een ander natuurlijk niet ook geweldig te vinden. Maar de kaart die ik jullie ga laten zien vind ik echt superrr! Love it!


Wat ik zo mooi vind aan de kaart is de bloemetjes die voor een mooi 3D-effect zorgen, maar ook de kleuren die zijn gebruikt. Ik heb maar drie kleuren inkt gebruikt en dat geeft de kaart een hele mooie look. Wat de kaart helemaal af maakt is dat ik de randen van de oplegkaart met sponge daubers lichtjes heb bewerkt met 'Pumpkin Pie' inkt, zodat de kaart een 'geleefd' karakter krijgt. In de bloemetjes heb ik zilveren pareltjes geplakt.

Ik heb een A4-tje doormidden gesneden voor de basis kaart en ik heb twee stempelsets gebruikt, namelijk 'Sheltering Tree' en 'Pictogram Punches'. Deze laatste set kun je kopen in een bundel met drie kleine punches, de 'Itty Bitty Accents Punch Pack'.

'Sheltering Tree'

'Pictogram Punches'

'Itty Bitty Accents Punch Pack'


Overzicht gebruikte materialen:
- 'Pumpkin Pie' (oranje) basiskaart, artikelnr. 108601
- 'Very Vanilla' oplegkaart, artikelnr. 106550
- 'Pumpkin Pie' classic Stampin' pad, artikelnr. 126945
- 'Chocolate Chip' classic Stampin' pad, artikelnr. 126979
- Multipurpose liquid glue (Tombo), artikelnr. 110755
- Mini glue dots (voor de bloemetjes), artikelnr. 103683
- 'Sheltering Tree' stempelset (clear-mount), artikelnr. 137163
- 'Pictogram Punches' stempelset (clear-mount), arikelnr. 134264
- 'Itty Bitty Accents Punch Pack', artikelnr. 133787
Deze laatste twee artikelen zijn ook verkrijgbaar in een bundle, artikelnr. 140532, waarmee je maar liefst 15% kunt besparen dan wanneer je de artikelen los koopt!

Geen opmerkingen