You're a star

Ik dacht, ik gooi het eens over een andere boeg. Ik blader de SUper mooie catalogus eens door en kies een kaart uit die ik ga namaken. Ik heb natuurlijk lang niet alles uit de catalogus, maar met een beetje creativiteit moet het toch lukken! Ik moet zeggen, ik vond het erg leuk om te doen. Ik heb de bundle 'Pictogram Punches Stamp Set' + 'Itty Bitty Accents Punch Pack' gebruikt en ik kwam een heel eind:

 

Dit was het voorbeeld uit de catalogus:


De kaart bestaat uit een basiskaart, een oplegvel met tekst en daarover nog vellum (met sterretjes erop). Op het witte vellum heb ik sterretjes gestempeld met witte inkt. Ook had ik nog een vergelijkbare snijmal liggen. Het is een kaart die ik uit mezelf misschien niet snel zou maken, niet omdat ik de kaart niet mooi vind, maar omdat ik toch een wat andere stijl heb denk ik. Maar ik vond hem super leuk om te maken en het heeft me weer inspiratie gegeven voor de toekomst!

Gebruikte materialen van Stampin' Up!:

- 'Pictogram Punches (clear-mount) Stamp Set' + 'Itty Bitty Accents Punch Pack' bundle, artikelnr. 140532
- 'Old Olive' cardstock, artikelnr. 106576
- 'Daffodil Delight' cardstock, artikelnr. 121680
- 'White Vellum' cardstock, artikelnr. 106584
- 'Old Olive' classic stampin' pad, artikelnr. 126953
- 'Daffodil Delight' classic stampin' pad, artikelnr. 126944
- 'Old Olive' baker's twine, artikelnr. 134579
- 'Stampin' Dimensionals', artikelnr. 104430
- 'Multipurpose Luiquid Glue' (Tombo), artikelnr. 110755

Geen opmerkingen