Ow(l) so sweet!

Ik heb weer een lichtgewicht kaart gemaakt met een zwaargewicht 'sweet' factor, ha ha. Het is een variant op de vorige uiltjeskaart die ik heb gemaakt. Ik heb natuurlijk de 'Owl Builder' punch gebruikt en een scallop circle punch (uit mijn niet-Stampin' Up! collectie) voor de vleugeltjes.


Deze keer had ik het idee om een strookje vellum te gebruiken om de tekst op te stempelen. Ik vind het erg leuk geworden, het past heel goed bij deze kaart. Voor de tak en de tekst heb ik de 'Crazy about You' stempelset gebruikt en voor de maan en sterretjes de 'Pictogram Punches' stempelset en de 'Itty Bitty Accents Punch Pack' (samen als bundle verkrijgbaar).

Gebruikte materialen van Stampin' Up:

- 'Designer Series Paper Stack', artikelnr. 138436
- 'Daffodil Delight', classic ink pad, artikelnr. 126944
- 'Pacific Point', classic ink pad, artikelnr. 126951
- 'Crazy about You' photopolymer stamp set, artikelnr. 13737
- 'Pictogram Punches' clear-mount stamp set, artikelnr. 134264
- 'Itty Bitty Accents Punch Pack', artikelnr. 133787 (of als bundle, artikelnr. 140532)
- 'Stampin' Dimensions', artikelnr. 104430
- 'Multipurpose Liquid Glue' (Tombo), artikelnr. 110755
- 'Tear & Tape Adhesive', artikelnr. 138995

Geen opmerkingen