Driedubbel embossen met de stempelset 'Reason for the Season'

Met goud en zilver kun je prachtige plaatjes embossen en vooral met Kerst is dat natuurlijk extra leuk. Dus ik zat zo eens wat dingen uit te proberen met de stempelset 'Reason for the Season' en wilde graag een hele sjieke zwarte kaart maken met niet te veel poespas, maar wel met zilver en zwart geëmbossed. Ik wist niet zeker of zwart op zwart wel mooi zou zijn, maar ik heb het gewoon geprobeerd en vond het erg mooi.

 kaart nr. 1

kaart nr. 2

Dit zijn de kaarten die er uiteindelijk uitgekomen zijn. Ze zouden misschien nog wat meer mogen hebben, maar dat is denk ik afhankelijk van persoonlijke smaak. De één houdt meer van strak en 'less is more', maar ik mis er denk ik nog iets aan, al weet ik (nog) niet wat... Ik ben wel benieuwd welke kaart jullie het mooist vinden! Het is wel erg moeilijk om zwart te filmen en te fotograferen, dus ik hoop dat het resultaat goed overkomt.

Afmetingen kaart 1:

- 'Basic Black' basiskaart: 14,9 cm x 9,5 cm
- 'Whisper White' oplegvel: 12,4 cm x 8,5 cm
- 'Basic Black' oplegvel: 12,2 cm x 8,3 cm
- 'Whisper White' inlegvel: 12, 4 cm x 8,5 cm

Afmetingen kaart 2:

- 'Basic Black' basiskaart: 14,9 cm x 10,5 cm
- 'Whisper White' oplegvel: 7,5 cm x 7,0 cm
- 'Basic Black' oplegvel: 7,3 cm x 6,8 cm
- 'Whisper White' inlegvel: 14,4 cm x 8,0 cm

Na het min of meer maken van een eerste kaart, heb ik mijn camera aangezet en heb ik meteen een 'on the go' tutorial gemaakt voor een tweede kaart. Natuurlijk op zijn Sacha's met allerlei hobbels en toestanden, maar ja, that's me en ik zou ook niet anders willen, ha ha.


Gebruikte materialen:
Built for Free Using: My Stampin Blog

Geen opmerkingen