'Home for Christmas' tag

Afgelopen week heb ik mijn eerste kerstlabel gemaakt en dat vond ik erg leuk om te doen. Vandaag heb ik er nog eentje gemaakt in een iets andere stijl en ik heb hier een videotutorial van gemaakt. Nu ging deze tutorial stukken beter dan de vorige moet ik zeggen, alleen ben ik vergeten om het label af te werken, zoals je hieronder op de foto ziet. Ik heb namelijk nog een 'Real Red' candy dot op de washi label geplakt en ik heb wat glitters toegevoegd over het gehele label. Het zal Sacha ook weer eens niet zijn die weer wat vergeet...


Ik heb het 'Home for Christmas' designer series paper gebruikt waar een paar hele mooie vellen bij zitten die zich uitstekend lenen voor dit doeleinde. Zeker als je het leuk vindt om te knippen, dan is dit designer series paper een hele leuke aanvulling voor de kerstperiode!


Afmetingen label:

- 'Home for Christmas' DSP label: 10,0 x 5,0 cm
- 'Very Vanilla' label: 10,0 x 4,0 cm

Gebruikte materialen:
Built for Free Using: My Stampin Blog


De zogenaamde 'twine' die ik heb gebruikt zat in een kit 'Under the Tree Tag a Bag Accessory Kit'. Deze is nu nog zeer voordelig verkrijgbaar in de 'Clearance Rack' zolang de voorraad strekt en is natuurlijk erg leuk om te gebruiken bij het maken van kerstlabels.

Mocht je nog vragen hebben, dan weet je me te vinden! Veel knutselplezier!


Geen opmerkingen