Joyful Season mannenkaart

Ik kreeg de vraag om 10 verjaardagskaarten te maken voor een vriendin van mij, waaronder ook een mannenkaart. Nu weten alle creatievelingen onder ons dat het maken van een mannenkaart niet één van de makkelijkste dingen is. Toen zag ik één van mijn laatste stempelsets ´Joyful Season´ en ik herinnerde mij een filmpje op YouTube en wist meteen dat ik wel degelijk een hele leuke mannenkaart kon maken!Zoals bijna alle producten van Stampin' Up! is deze stempelset erg veelzijdig. Het is een prachtige set om kerstkaarten mee te maken, maar als je 'out of the box' denkt en met andere kleuren speelt, zijn de mogelijkheden weer eindeloos. De stempelset 'Gorgeous Grunge' heeft ook weer een bijrolletje, ik ben groot fan van deze stempelset en die zul je dan ook nog heel vaak terugzien in mijn kaarten.

De binnenste gedeelte van de vogel heb ik met twee kleuren inkt gestempeld: eerst met 'Daffodil Delight', daarna met 'Tempting Turqoise'. De takken heb ik gestempeld met 'Early Espresso'. De tweede tak links bovenin was eigenlijk niet de bedoeling, maar er zat een klein vlekje ('Daffodil Delight') en dat wilde ik 'wegtoveren' en dat heeft juist heel goed uitgepakt!

Afmetingen kaart:

- 'Very Vanilla' basiskaart: 14,9 cm x 10,5 cm (half A4-tje), gescored op 10,5 cm
- 'Tempting Turqoise' oplegvel: 9,0 x 9,0 cm
- 'Very Vanilla' oplegvel: 8,5 cm x 8,5 cm

Gebruikte materialen:
Built for Free Using: My Stampin BlogGeen opmerkingen