Petite Petals

Op YouTube had ik een geweldige kaart voorbij zien komen: makkelijk, vrolijk, maar erg mooi! Daar heb ik mijn portie Sassie aan toegevoegd natuurlijk en ik ben erg blij met het resultaat.


Ik heb er een tutorial van willen maken, wat letterlijk 'deels' is gelukt. Ik heb namelijk mijn camera te dicht op mijn werkplek gericht, dus waren mijn verrichtingen ook 'deels' te zien, ha ha. Hilarisch, echt weer iets voor mij. Maar... voor een eerste echte tutorial... ik moet het natuurlijk ook leren. Vandaag ga ik proberen om te tutorial opnieuw te maken, maar de afmetingen van de kaart en de gebruikte materialen kan ik natuurlijk alvast wel verklappen.

Afmetingen van de kaart:

De basiskaart is gemaakt met 'Pumpkin Pie', de helft van een A4-tje: 21 cm x 14,9 cm, gescored op 10,5 cm. Het 'Whisper White' oplegvel op de voorkant is 14,9 cm x 8,5 cm en de reepjes designer papier aan de zijkanten zijn 14,9 cm x 2 cm (je hoeft natuurlijk geen groot stuk papier te gebruiken als je toch maar een klein stukje ziet!). Het 'Whisper White' inlegvel aan de binnenkant is 14,4 cm x 10 cm.

Gebruikte materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog


Gezellig dat je even kwam kijken op mijn blog! Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat om te laten weten wat je van mijn kaart vindt of van mijn blog. Groetjes!


Geen opmerkingen