Snow Friends

Met de nieuwe catalogus is er ook een hele leuke bundle uitgekomen: 'Snow Place Stamp Set + Snow Friends Framelits Dies'. Deze is echt té leuk gewoon en heeft heel veel stempels en framelits! Je kunt er natuurlijk hele leuke kerstkaarten mee maken, maar er zijn zoveel meer leuke mogelijkheden. Ik heb het deze keer bij een kerstkaart gehouden. Hij is zó lief...


Ik kreeg van man en kinderen meteen de opmerking dat de kaart super leuk was geworden, maar de nietjes waren minder. Maar zij weten niet dat deze nietjes nu juist hartstikke in zijn, ha ha.

Afmetingen kaart:

- Whisper White basiskaart: 14,9 cm x 10, 5 cm (staande kaart)
- Whisper White oplegvel: 14,4 cm x 10 cm
- Vellum: 14 cm x 3 cm (aan beide kanten 2 cm om de kaart gevouwen en vastgeniet)

Het oplegvel heb ik door de Big Shot gehaald met de embossingfolder 'Softly Falling', maar eerst heb ik het rondje uitgestanst. Als je dit doet na het embossen, dan druk je alles weer plat (heb ik zelf natuurlijk weer ervaren, zucht...). De snavel van de pinguïn en de voetjes (die je niet ziet) en ook de koek van het ijsje heb ik met een blender pen kleur gegeven. Bij zo'n klein stukje wat je moet kleuren kun je gewoon het puntje van de pen zachtjes in het kussen van de inkpad drukken en dan heb je al voldoende om het in te kleuren. Heb je meer nodig, dan kun je op het deksel van de inkpad drukken wanneer deze gesloten is en dan komt er wat inkt aan de binnenkant van het deksel waar je met de punt van je blender pen inkt uit kunt oppakken.

Oh, en niet te vergeten! De vlek onderaan heb ik gemaakt met de stempelset 'Gorgeous Grunge'. Want onze pinguïn is zó geschrokken dat het alweer Kerst is, dat hij spontaan zijn ijsje heeft laten vallen.

Gebruikte materialen:
Built for Free Using: My Stampin Blog

Geen opmerkingen