There's something really worth celebrating today...

Tussen alle drukte van de 'Made with love markt' door, heb ik vanochtend eens echt lekker de tijd genomen om weer eens lekker met mijn Stampin'  Up! spullen te knutselen. Het uitgangspunt was de bundle 'Petite Petals Stamp Set + Petite Petals Punch'. De blaadjes heb ik gestempeld en uitgeknipt met de 'Crazy about You' stempelset. De tekst komt van de stempelset 'Remembering your Birthday'. Dit is het eindresultaat geworden:


Het label is trouwens geen bestaand label. Deze heb ik gemaakt met de 'Note Tag' punch met een trucje. Ik heb namelijk de uiteinden van het papier door de opening van de pons gedaan (zie foto) om het label naar mijn wens voor deze kaart te maken. Je moet de breedte van het papier dan wel aanpassen aan de breedte van de pons.


Zo zie je maar dat je met een beetje creativiteit een heel eind kunt komen, ook als je nog niet alle materialen van Stampin'  Up! hebt.

Gebruikte materialen:
Built for Free Using: My Stampin Blog

Geen opmerkingen