Voorbereidingen op mijn video tutorials

Na het plaatsen van mijn eerste video op YouTube (héél eng en 101 op- en aanmerkingen over mezelf) heb ik met manlief gesproken over hoe ik nu mijn werkplek zou kunnen filmen met de middelen die we hebben (ik had de video met mijn iPad opgenomen) en handig als hij is, had mijn man al meteen wat bedacht. Maar beter nog, na wat zoeken op Marktplaats is gewoon een simpel statief onderweg! Makkelijker kan het eigenlijk niet, ha ha. Dus... binnenkort meer filmpjes te zien op YouTube! Met onze papegaai Guusje als speciaal achtergrond gekwebbel... Ik hoop dat jullie mijn tutorials leuk gaan vinden, er zijn nog maar weinig demonstratrices in Nederland die dat doen, al kijk ik ook heel graag naar de Engelse tutorials moet ik zeggen. Ik hou jullie op de hoogte!


Geen opmerkingen