Waarom kiezen voor Stampin' Up!?

Voordat ik de producten van Stampin' Up! leerde kennen liep ik vaak tegen het probleem aan dat ik niet zo goed wist hoe ik mijn materialen moest combineren en dan voornamelijk de kleuren. Als het dan ook nog eens wintertijd was en de dagen erg kort waren, dan kon het wel eens een hele uitdaging zijn om de kleuren goed te combineren. Eenmaal in aanraking gekomen met Stampin' Up! ging er een wereld voor me open, want het meeste werk was al voor me gedaan. In het onderstaande filmpje wil ik daarom dan ook toelichten waarom ik juist voor Stampin' Up! heb gekozen.


Wil je na het zien van dit filmpje zelf kennis maken met de producten? Laat het me dan weten, want dan plannen we een gezellige workshop in bij jou of bij mij thuis! Het maakt niet uit of je alleen bent of met maximaal 6 personen, ik maak hier graag tijd voor. Voor meer informatie over de kosten van een workshop of het thema wat we kunnen kiezen, kun je me hier mailen. Veel kijkplezier!


Geen opmerkingen