Acorny Thank You

Met de bundle ´Acorny Thank You' stempelset en 'Acorn Builder Punch' heb ik een leuk doosje gemaakt waar precies twee Ferrero Rochers in kunnen. En eens een keer niet naast elkaar, zoals je meestal ziet, maar bovenop elkaar. Ik heb designpapier gebruikt wat inmiddels retired is, maar in de nieuwe herfst-/wintercatalogus is eenzelfde soort houtmotief te vinden in het 'Into the Woods' DSP.Ik heb drie pogingen gedaan om een tutorial te maken (mijn camera heeft veel problemen, o.a. dat hij niet kan focussen en geen echte videocamera is, waardoor het vaak mis gaat met opnemen). Maar de aanhouder wint! Gelukkig gaat mijn lieve Frans vrijdag een goed tweedehandsje ophalen en kan ik hopelijk zonder problemen voortaan mijn tutorials opnemen.

Afmetingen doosje:

- 'Crumb Cake' basis: 16,0 x 17,0 cm
- 'Into the Woods' DSP: 4 x 6,5 x 3,5 cm en 1 x 3,5 x 3,5 cm

Template:


Tutorial YouTube:


Gebruikte/benodigde materialen:
Built for Free Using: My Stampin BlogGeen opmerkingen