Ferrero Rocher treatbox

Vandaag had ik even zin in afwisseling. Van de lollige kerstkaarten naar mooie traktatiedoosjes in de kerstsfeer. Ik vind het super leuk om doosjes te maken. In eerste instantie was het een uitdaging, want het was een bestelling en mijn klantje wilde dolgraag kerststerren op de doosjes. Nou, gemakkelijk toch?! Dat zou je denken met zo'n handige 'Festive Flower Builder Punch' in huis... Maar de kerststerren die je hiermee kunt maken zijn veel te groot voor zo'n doosje. Alleen is 'niet kunnen' er bij mij niet snel bij en de volgende ochtend om 06.30 uur (ach ja, ik ben toch altijd om 04.30 uur al wakker) zat ik achter aan tafel te freubelen en had ik mijn kleine kerstster gemaakt mét de punch! Ik had namelijk bedacht dat ik met de kleinste blaadjes een kleinere versie kon maken en het zag er gewoon hartstikke leuk uit ook! Dit is het resultaat geworden...Het template om deze traktatiedoosjes te maken staat bij mijn bericht 'Acorny Thank You' wat ik op 15 oktober 2015 geschreven heb. Ik heb zowel retired DSP (designer series paper) gebruikt als uit de herfst-/wintercatalogus, maar ik vind ze stuk voor stuk leuk geworden!

Ik heb ook nog een leuke kaart gemaakt, deels met punch art...


De schoorsteen heb ik gemaakt met de embossingfolder 'Brick Wall' en ik heb nu alweer een leuk idee voor een andere kerstkaart (maar dat moet wachten voor een andere keer, ha ha).

Mocht je vragen hebben over de gebruikte producten of over hoe ik deze projecten heb gemaakt, dan hoor ik het graag!

Geen opmerkingen