-->

Lekker bezig!

Regelmatig worden mij bestellingen toevertrouwd. Iets wat ik geweldig vind natuurlijk. Niet alleen omdat ik dan iets moois mag gaan maken voor iemand en mijn creativiteit de vrije hand mag geven, maar ook alleen al het feit dat een ander het vertrouwen in mij heeft dat ik kan inschatten wat hij of zij wil. Nu met de kerstperiode op komst heb ik op dit moment drie bestellingen staan, waaronder - hoe kan het eigenlijk ook anders - een aantal kerstkaarten, maar wél met een vleugje humor. Geweldig om te doen en als ik dan eenmaal bezig ben, dan borrelen de creatieve genen zowat over, ha ha.

Hier vast een greep uit mijn oogst tot nu toe:

Alles is gemaakt met één en dezelfde stempelset in de hoofdrol, namelijk 'Snow Place', met de bijbehorende framelits 'Snow Friends', samen in een bundle te verkrijgen met 15% korting. Zo zie je maar weer dat je met slechts één stempelset (of één bundle) totaal verschillende kaarten kunt maken! Zijn ze niet super schattig?!


Geen opmerkingen