Wonderland

Een hele mooie stempelset uit de herfst-/wintercatalogus is de stempelset 'Wonderland' die je echt tot de verbeelding kan laten spreken: een strakblauwe lucht, verse witte sneeuw en mooie hoge bomen die glinsteren van de sneeuw die ze hebben opgevangen... Zie je het al voor je? Ik wel, daarom heb ik een mooie kaart gemaakt met de witte inkt van Stampin' Up!.


Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik nog glitter embosspoeder had staan en deze eerst op wilde maken voordat ik nieuwe embosspoeder zou bestellen bij Stampin' Up!. Logisch ook wel, want het is natuurlijk zonde om spullen zomaar weg te gooien. En dan merk ik toch weer het enorme kwaliteitsverschil. En dat zeg ik niet omdat ik mensen over wil halen om producten bij mij te bestellen, maar dat zeg ik omdat dit echt mijn eigen ervaring is geweest de afgelopen maanden. En daarom ben ik ook blij dat ik met de producten van Stampin' Up! kan en mag werken.

Afmetingen kaart:

- 'Lost Lagoon' basiskaart: 10,5 x 15,0 cm (A4 verticaal doormidden gesneden)
- 'Lost Lagoon' oplegvel: 10,0 x 14,5 cm
- 'Lost lagoon' banner: 3,0 cm (lengte afhankelijk van persoonlijke smaak, hier ongeveer 8,0 cm)


Gebruikte/benodigde materialen:
Built for Free Using: My Stampin BlogGeen opmerkingen