X-Mas is coming!

Voor sommigen is Kerst nog ver weg, voor creatievelingen zoals ik is het al héél dichtbij. Nog zoveel te doen: kerstkaarten maken, allerlei leuke projecten verzinnen en labels maken voor op de pakjes die onder de kerstboom komen te liggen. Nee, dan is een week of zeven echt niet veel meer! Gelukkig piept en kraakt het brein nog op zijn best en heb ik weer wat kaarten kunnen maken. Vandaag heb ik ook gebruik gemaakt van de zogenaamde 'punch art'. Dit is niks anders dan met je ponsen iets leuks in elkaar zetten, anders dan waar de pons eigenlijk voor bedoeld is. In mijn geval dus een eland en een kerstman. Super leuk om te doen!

Een eland in een kerstbal...

Een kerstman op een cadeautje...

De eland heb ik grotendeels gemaakt met de 'Owl Builder' en de kerstman met de 'Bow Builder' en het gezicht met de 'Owl Builder'. Ik vind ze allebei erg leuk geworden. En ook weer met dat vleugje humor!

Ik heb vandaag niet stilgezeten, want deze kaarten heb ik ook nog gemaakt:
Aan onze eettafel kunnen we voorlopig nog niet eten, want daar ligt mijn 'creatieve rommel' en daar mag natuurlijk niemand aankomen! Ach, het is nog maar zeven weken tot de Kerst, dan kunnen we daar vast wel weer gourmetten, ha ha ha.

Geen opmerkingen