Cadeaudoos met geurkaarsen en lucifers

Nu de dagen weer korter zijn en het vooral ook kouder wordt, maken we het in huis weer gezelliger met kaarsjes. En dat bracht mij op het idee om een leuk geschenkdoosje te maken met geurkaarsjes en een luciferdoosje, natuurlijk in de kerstsfeer!

Deze keer heb ik mijn eigen designer papier gemaakt en heb ik van de two-step stempelset ´Reason for the Season´ alleen het binnengedeelte van de kerstster gestempeld over het gedeelte wat het deksel van het doosje moet worden. Ik vind het erg leuk geworden en ik denk dat ik dat wel vaker ga doen!

Het resultaat is erg mooi geworden en het doosje is heel stevig door het gebruik van het cardstock, maar ook door de zijkanten te voorzien van een dubbele laag cardstock.Afmetingen geschenkdoosje:

- 'Smokey Slate' onderkant doosje: 16,0 x 21,5 cm
  (alle zijden scoren @ 2,0 - 4,0 cm)
- 'Smokey Slate' deksel doosje: 16,2 x 21,7 cm
  (alle zijden scoren @ 2,0 - 4,0 cm)


Gebruikte/benodigde materialen:
Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen