De liefde overwint alles, ook terrorisme!

De laatste weken is er veel ellende geweest vanwege allerlei terroristische aanslagen waar veel landen mee te maken hadden. Er is veel leed mee gemoeid en we hebben verschrikkelijke beelden gezien die ons allemaal diep in ons hart raakten. Maar we zagen ook mooie beelden van saamhorigheid, want wat is er nu belangrijker in het leven dan liefde? Een mooi moment om mijn creatie met jullie te delen... Want, échte liefde overwint álles! En zeker in moeilijke tijden is het belangrijk om elkaar te steunen en ervoor te zorgen dat je niet uit elkaar groeit!


Deze kaart ziet er misschien moeilijk uit, maar dat valt reuze mee. Ik heb met het grootste blad van de Leaflet Framelits een blad uitgesneden en deze als 'mask' gebruikt. Met drie verschillende kleuren inkt heb ik het blad ingekleurd en vervolgens heb ik met de stempelset 'Sprinkles of Life' de boom gestempeld. Met de 'Owl Builder' Punch heb ik de hartjes uitgeponst en op de boom geplakt. De tekst komt van de stempelset 'Teeny Tiny Sentiments' en de strik heb ik gemaakt met wat ik nog had liggen van mijn 'old stash', ha ha. O ja, het 'Whisper White' oplegvel heb ik geëmbossed met de 'Happy Heart' embossingfolder. De techniek van deze kaart kwam ik tegen op YouTube.

Mocht je er meer van willen weten, vraag het gerust!

Geen opmerkingen