Een kerstkaart, een beetje anders...

Soms zie je kaarten voorbij komen op Pinterest of YouTube en dan levert dat inspiratie op waar je meteen mee aan de slag wil. Zo ook deze kaart...De kaarten zijn gemaakt met de bundle 'Reason for the Season' Stamp Set + 'Festive Flower' Builder Punch. De bloem heb ik gemaakt met het 'Merry Moments' DSP en de blaadjes met 'Old Olive' cardstock. Als basis heb ik 'Basic Black' cardstock gebruikt: 10,5 x 10,5 cm. Hierop heb ik de bloemen en de tekst van de stempelset (alleen de binnenkant van de bloemen trouwens) gestempeld en met goud embossingpoeder verwarmd met de heattool. De zwarte cirkel is ongeveer 9,5 cm en hierop heb ik een iets kleinere cirkel geplakt uit de 'Winter Wonderland' Designer Vellum Stack, om het goud weer wat terug te laten komen. In totaal is de kaart nu ongeveer 15,0 cm lang en dus een standaard maat. Het resultaat mag er wat mij betreft zijn, al gaat mijn persoonlijke voorkeur uit naar de onderste kaart.

Mocht je meer informatie willen over deze kaarten, dan hoor ik het graag!

Geen opmerkingen