Mijn ´kerstbal-schudkaart'...

Bij een tijdelijke kerstwinkel bij ons in de stad hebben ze van die redelijk grote potjes met sneeuw en sterretjes. Die zijn niet eens duur en daar doe je eeuwen mee als je daar schudkaarten mee wil maken. Ik heb deze in witte glitter en witte (wit-achtige) sterretjes en daar heb ik een schudkaart mee gemaakt. Ik heb het prachtige designer series paper (DSP) 'Home for Christmas' en daarin zitten enkele vellen met hele mooie designs waar je hertjes en kerstmannetjes etc. uit kunt knippen. Je hebt er vast wel een kaart van mij mee voorbij zien komen (of een label). Voor mijn schudkaart heb ik een hertje gebruikt en voor het neusje heb ik een 'Real Red' Candy Dot gebruikt, omdat ik dat gewoon grappig vond (net als de rendieren die zo'n grote rode neus hebben). Achter de kerstbal heb ik een doily geplakt en ik moet zeggen dat dat de kaart een hele leuke uitstraling geeft, samen met het gestreepte DSP uit dezelfde serie. De tekst komt van de stempelset 'Snow Place' en de topper van de kerstbal van de stempelset 'Your Presents'.


Afmetingen kaart:

- 'Whisper White' basiskaart: 10,5 x 14,9 cm
- 'Pool Party' oplegvel: 10,0 x 14,4 cm
- 'Home for Christmas' DSP: 10,0 x 5,0 cm

Gebruikte/benodigde materialen:
Built for Free Using: My Stampin Blog


Mocht je uit deze lijst materialen willen bestellen, dan hoef je alleen maar op de link 'supply list' te klikken om deze te downloaden en dan heb je meteen de lijst met alle materialen die je nodig hebt om deze kaart te kunnen maken. En dat geldt altijd wanneer ik deze showcase met materialen op mijn blog plaats.

Geen opmerkingen