Mini cadeautasje

In het kader van de liefde wilde ik een mini cadeautasje maken. Ik heb gekozen voor de ´In Color 2014-2016' kleur 'Hello Honey' en ik wilde me ook op één kleur richten omdat ik dat juist iets elegants vond hebben. Ik heb met de stempelsets 'Georgeous Grunge' en 'Pictogram Punches' in de kleur 'Hello Honey' vlekjes en hartjes op het papier gestempeld. Bovenin het tasje heb ik met de 'Curvy Corner Trio Punch' een gleufje voor het lint geponst. Dit was niet voldoende om het tasje helemaal te sluiten, maar dat heb ik opgelost door een bloemetje net onder het flapje te plakken. Dit bloemetje heb ik uitgeponst met het bloemenponsje van de 'Itty Bitty Punch Pack'.


Template tasje:
(de groene lijnen zijn scorelijnen)
Gebruikte/benodigde materialen:
Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen