-->

Punch art kerstkaarten

Punches zijn super fijn om te hebben en extra leuk is dat je er veel meer mee kunt doen als je een beetje creatief bent óf als je eens rondkijkt op Pinterest! Want daar kom je ook heel veel leuke ideeën tegen. Zo ben ik op mijn kaart van vandaag gekomen. Ik heb deels punches gebruikt en deels cirkel framelits. De kinderen wilden de kaarten al inpikken, dus missie geslaagd!Voor de sneeuwman heb ik cirkel framelits gebruikt. De armen heb ik gemaakt met de takken van de 'Tree Builder' Punch. De hoed heb ik gemaakt met de 'Cake Builder' Punch (het onderste gedeelte van de cake is het bovenste gedeelte van de hoed) en de rand van de hoed is gemaakt met de 'Word Window' Punch. De rhinestones heb ik rood gekleurd met een watervaste stift en het lint op de tweede kaart ook. De neus heb ik gewoon uit de losse pols uitgeknipt en de mond heb ik getekend met een zwarte pen. Et voilà! Voor de eerste kaart heb ik de 'Brights' Designer Series Paper Stack gebruikt en voor de tweede kaart DSP van vorig jaar.

Ik heb ook nog een lief, klein kaartje gemaakt van 7,5 x 7,5 cm met een bijpassend envelopje. Hiervan zal ik binnenkort een tutorial maken, voornamelijk ook om te laten zien hoe je een liner maakt voor een enveloppe.Geen opmerkingen