Spinner kaart 'Vintage Leaves'

Nu de bomen volop hun blaadjes laten vallen, bedacht ik me dat het leuk zou zijn om een spinner kaart te maken met een vallend/draaiend blaadje. Ik had zelf nog nooit een spinner kaart gemaakt, dus dat was extra leuk om te doen.


Het werkt in principe vrij simpel, als je maar niet - net zoals ik natuurlijk weer - de Stampin' Dimensionals te dicht op de muntjes plakt en daar pas bij het monteren van de video tutorial achter komt! Heerlijk is dat, hoe ik zoiets altijd weer voor elkaar weet te krijgen, ha ha. Ik heb de video gelukkig nog aan kunnen passen door het laatste stukje opnieuw te filmen en ik heb weer een wijze les geleerd! En de kaart is uiteindelijk hartstikke leuk geworden!

Afmetingen kaart:

- 'Very Vanilla' basiskaart: 10,5 x 14,9 cm (A4 Cardstock verticaal doorgesneden deze keer)
- 'Mossy Meadow' oplegvel: 10,0 x 14,4 cm
- 'Very Vanilla' oplegvel: 9,5 x 13,9 cm


Gebruikte/benodigde materialen:
Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen