Awesomely Artistic deel 2

Soms komt er een stempelset voorbij waar je maar geen genoeg van kunt krijgen. Dat heb ik dus met de stempelset 'Awesomely Artistic'. De hele sfeer van deze stempelset spreekt mij aan en dus heb ik vandaag meteen weer een kaart gemaakt (aangezien ik mijn kaart van gisteren met pijn in mijn hart meteen op de post heb gedaan, ha ha).


Ik heb wat andere kleuren gebruikt en ik heb niet op Pinterest gekeken voor inspiratie, want dat had ik deze ronde niet nodig. Ik vind ook deze kaart weer erg mooi geworden!

Ik heb de kaart ontworpen om deze neer te zetten zoals op de bovenste foto, maar het kan ook zoals op de foto hieronder.


Afmetingen kaart:

- 'Very Vanilla' basiskaart: 10,5 x 29,8 cm, scoren @ 14,9 cm (ik heb deze keer het A4 formaat verticaal doormidden gesneden, dus op 10,5 cm)
- 'Pretty Petals' DSP Stack reepjes ('Mint Macaron' gestreept): 14,9 x 2,0 cm
- 'Very Vanilla' oplegvel: 14,9 x 9,0 cm

Gebruikte/benodigde materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen