Candy cane houder

Een Engelse vriendin van mij, Lea, maakt geweldig mooie projecten. Haar video's op YouTube maken me altijd aan het lachen. Het is niet altijd fijn om (te) vroeg mijn bed uit te zijn vanwege mijn rugklachten, maar als ik dan haar video's zit te kijken en de tranen soms over mijn wangen rollen van het lachen, dan begint mijn dag alweer goed. Ik had eigenlijk haar project willen vertalen naar het Nederlands, maar Nadia wilde zo graag samen met mij een tutorial maken waar ze zelf aan mee kon werken dat ik dat lieve snoetje van haar niet kon weigeren. Daarom zoals beloofd wel het schattige Kerstproject van mijn Engels vriendin én toch nog een leuke tutorial! Maar die post ik in een nieuw bericht.

 de jongensversie

de meisjesversie

Voor onze twee jongens heb ik een jongensversie gemaakt met een strik onderaan en voor ons meisje heb ik een strikje schuin bovenin gemaakt. De candy canes zijn het gewei.

Hoe maak je dit Candy Cane rendier:

Je snijdt een reep 'Crumb Cake' van 29,8 x 5,0 cm en scored deze op 7,0 en 14,5 cm. Beide uiteinden punch je met de 'Scalloped Tag Topper Punch'. De scorelijn die het dichtst bij het midden zit vouw je dubbel, de andere scorelijn vouw je naar buiten. Het gedeelte waar de Candy Canes in komen, plak je met een stevige, dunne tape vast (bijvoorbeeld de dunne Sticky Tape). Vervolgens plak je wiebelogen op het gezichtje en pons je een neusje uit met de '1/2" circle punch' (of als je die niet hebt kun je ook de rondjes gebruiken uit bijvoorbeeld de 'Owl Builder Punch', er is altijd wel wat bruikbaars te vinden). Met een rood lint maak je een strik en die plak je met een Glue Dot vast waar je deze hebben wil. Als je het rendier in de kerstboom op wil hangen kun je met de 'Gold Cording Trim' en een paar belletjes het rendier afmaken en voilà!

Gebruikte/ benodigde producten:
Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen