-->

'Joyful Season' corner fold kerstkaart

Een tijdje terug heb ik met de 'Joyful Season' stempelset een mooie mannenkaart gemaakt. Nu wilde ik de stempelset gebruiken waarvoor deze eigenlijk bedoeld was, namelijk een kerstkaart maar dan met een leuke twist. Op YouTube had ik mooie 'corner fold' kaarten voorbij zien komen, maar dat is voor iemand zoals ik (met een totáál gebrek aan ook maar enig gevoel voor wiskunde) al een hele uitdaging, terwijl het toch echt zo moeilijk niet is. Na een paar pogingen met wat printerpapier is het me dan toch gelukt, ha ha!


Afmetingen kaart:

- 'Old Olive' basiskaart: 14,9 x 10,5 cm
- 'Merry Moments' DSP oplegvel: 7,0 x 7,0 cm
- 'Whisper White' oplegvel: 6,5 x 6,5 cm
- 'Whisper White' inlegvel: 14,4 x 10,0 cm

Template:


Video tutorial:


Gebruikte/benodigde materialen:
Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen