Sale-A-Bration 2016 'Sky is the Limit'

Vandaag heb ik heerlijk zitten spelen met de stempelset 'Sky is the Limit' uit de Sale-A-Bration catalogus 2016.


Het is één van mijn favorieten uit deze catalogus en het leek me leuk om er een mannelijke kaart mee te maken. Missie geslaagd? Ik denk van wel!


Voor de achtergrond heb ik de stempelset 'Gorgeous Grunge' gebruikt, nog altijd een veel gebruikte stempelset voor mij. Ook op de randen van de basiskaart heb ik de vlekken van deze stempelset gestempeld, al is dat op de foto's misschien niet zo goed te zien.

De komende dagen zal ik - zolang het nog lukt met de Kerstdagen in zicht - proberen om nog meer projecten te laten zien met de nieuwe producten die vanaf 5 januari te koop zijn. Als er al een tijd was om lekker te gaan shoppen voor Stampin' Up! producten, dan zou ik zeggen: sla je slag! Niet alleen zijn de nieuwe producten ontzettend mooi, maar je ziet wel, de gratis stempelsets die je mag uitzoeken bij elke € 60,00 die je besteedt zijn ook nog eens hartstikke leuk!

Afmetingen kaart:

- 'Crumb Cake' basiskaart: 14,9 x 21,0 cm, scoren @ 10,5 cm
- 'Crumb Cake' oplegvel: 14,4 x 10,0 cm

Gebruikte/benodigde materialen:
Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen