Tri-fold kaart 'Snow Family'

Op YouTube zag ik een leuke kaart voorbij komen, die zo leuk ons gezin zou kunnen weergeven als kerstkaart, dat ik deze vandaag ook heb zitten maken. Even wat afleiding voor mijn operatie van morgen aan mijn linker wijsvinger. Een kleine ingreep, maar toch best spannend én niet onbelangrijk... het maakt het knutselen wel een stuk moeilijker de komende dagen! Ik vind de kaart best geslaagd, al had het middengedeelte wel wat meer mogen hebben naar mijn idee. Maar dat is voor de volgende keer!


Afmetingen kaart:

- 'Pool Party' achterkant: 10,5 x 15,0 cm
- 'Whisper White' tri-fold kaart: 29,8 x 14,5 cm, score @ 9,9 cm aan beide zijden op de lange zijde

Eerst stempel je de vader met de twee jongens en deze knip je rondom uit. Vervolgens stempel je de moeder met de dochter iets hoger en knip je deze ook rondom uit.

Gebruikte/benodigde materialen:
Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen