Winter Wonderland kerstkaart uit de catalogus

Het kan leuk zijn om zelf je kaarten te ontwerpen, maar het kan ook wel eens heel erg leuk zijn om een kaart uit de catalogus na te maken. Niet omdat je zo inspiratieloos bent, maar gewoon... omdat het léuk is! Er staan natuurlijk prachtige kaarten in en dan kan het best een uitdaging zijn om te zien of jij ook zo'n mooie kaart kunt maken. Nou, volgens mij is me dat aardig gelukt! Ik heb er wel mijn eigen draai aan gegeven omdat ik niet de 'Snowflake Elements' had en ik heb in plaats van de 'Gold Cording Trim' de 'Gold Metallic Thread' gebruikt, maar verder vind ik 'm aardig in de buurt komen. En dat kan nu juist ook een keer heel leuk zijn...
Afmetingen kaart:

- 'Whisper White' basiskaart: 14,9 x 21,0 cm, scoren @ 10,5 cm
- 'Winter Wonderland' Specialty DSP: 14,9 x 10,5 cm
- Vellum: 2,5 x 10,5 cm
- Paper Lace Doily: circa 3,0 cm


Gebruikte/benodigde materialen:
Built for Free Using: My Stampin Blog


2 opmerkingen