Bear Hugs verjaardagskaart

De nieuwe catalogus zit gewoon bomvol leuke producten. Toen ik de verjaardagskaart ging maken met de bundle 'Bear Hugs' heb ik meerdere keren 'oeh' en 'aaahh' gezegd, ha ha. Maar de beren zijn dan ook zo aandoenlijk! En ik verbaas me er vaak nog steeds over hoe mooi de afdrukken zijn die ik krijg van de stempels. Zo mooi gedetailleerd en dat maakt zo'n beer dan nog eens extra lief natuurlijk.


Ik heb eerst de meisjesversie van de kaart gemaakt en daarna heb ik een video tutorial gemaakt van de jongensversie. Allebei zijn ze erg leuk geworden!


Afmetingen meisjeskaart:
- 'Melon Mambo' basiskaart: 10,5 x 29,8 cm, scoren @ 14,9 cm (staande kaart)
- 'Whisper White' oplegvel: 14,4 x 10,0 cm (hierbij heb ik gebruik gemaakt van de 'Lucky Stars' embossingfolder)
- 'Whisper White' inlegvel: 14,4 x 10,0 cm

Afmetingen jongenskaart:
- 'Mint Macaron' basiskaart: 14,9 x 21,0 cm, scoren @ 10,5 cm
- 'It's My Party' DSP: 14,4 x 10,0 cm
- 'Whisper White' oplegvel: 13,4 x 9,0 cm
- 'It's My Party' DSP banner: 2,5 cm x 6,0 cm
- 'Whisper White' banner: 2,2 x 5,7 cm
- 'Whisper White' inlegvel: 14,4 x 10,0 cm

Dit is de video tutorial:


Gebruikte/benodigde materialen (voor beiden kaarten):
Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen