Botanical Gardens

Ik heb mezelf vandaag verwend met een heerlijk dagje freubelen en dat heeft me drie mooie kaarten opgeleverd. Morgen komt er een tutorial van één, of eigenlijk twee, van deze kaarten en van de laatste kaart voilá... Zie hieronder!Het idee voor deze fun fold card heb ik van YouTube van Patty Bennett en zij heeft het weer van haar vriendin, alle lof voor deze twee dames! Zo zie je maar weer hoe leuk het is om inspiratie te delen. Het versieren van de kaart met de bloemen met de 'Botanical Builder Framelits Dies' was erg leuk om te doen! Deze bloemen kun je ook nog bestempelen met de stempelset uit de bundle, maar dat heb ik niet gedaan. Wel heb ik een bloem aan de binnenkant van de kaart gestempeld. Voor de tekst heb ik de stempelset uit de Sale-A-Bration catalogus 'Perfect Pairings' gebruikt. Deze kun je niet bestellen, maar kun je gratis uitzoeken, bij een bestelling van € 60,00 (excl. verzendkosten).

Afmetingen kaart:

- 'Mossy Meadow' basiskaart: 10,5 x 27,0 cm, scoren @ 10,5 en 21,0 cm (op de scorelijn van 21,0 cm heb ik een 2" cirkel geponst)
- 'Botanical Gardens' DSP oplegvel: 10,0 x 10,0 cm (buitenkant)
- 'Whisper White' inlegvel: 10,0 x 10,0 cm (binnenkant)
- twee maal 'Botanical Gardens' Washi Tape op de korte flap (zie bovenste foto)

Gebruikte/benodigde materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen