De nieuwe catalogus is online en Sale-A-Bration gaat van start!

Eindelijk is het dan zover! Voor ons, demonstratrices, mochten we al een maand geleden van de nieuwe producten genieten, maar vanaf vandaag mogen ook onze klanten de producten gaan bestellen en door de nieuwe catalogus bladeren. Lekker met een kopje koffie of thee erbij, gezellig toch?! De nieuwe catalogus én de Sale-A-Bration catalogus vind je terug op mijn blog in de rechterkolom zoals je gewend bent, maar voor de gelegenheid ook in dit bericht.

Mocht je de papieren versie van de catalogi in de brievenbus willen ontvangen, dan kan dat uiteraard ook. Vaste klanten ontvangen deze automatisch, maar ben je geen vaste klant en zoek je nog een demonstratrice, dan laat het eventjes weten en dan zorg ik dat je zo snel mogelijk de catalogi ontvangt. Ik vraag hiervoor wel een kleine vergoeding van € 3,50, maar deze kosten krijg je van me terug wanneer je binnen een maand na ontvangst van de catalogi een bestelling bij mij plaatst. Dit om misbruik te voorkomen, ik moet zelf tenslotte de catalogi ook bestellen en betalen, evenals de verzendkosten.

Nog éénmaal de uitleg over de Sale-A-Bration. Bij elke besteding van € 60,00 (exclusief verzendkosten etc.) mag je gratis een product uit de Sale-A-Bration catalogus uitzoeken. Heb je een bestelling van € 120,00 dan mag je twee gratis producten uitzoeken etc. Deze actie loopt tot 31 maart 2016.

Mocht je nog vragen hebben over de producten, dan neem gerust contact op. Binnenkort zal ik een workshop geven, zodat je de nieuwe producten kunt uitproberen!Geen opmerkingen