Festive Flower Builder Punch 2.0

Knutselen na bijna een hele fles champie is nog niet zo gemakkelijk! Was het een kater of migraine, wie zal het zeggen, maar op de eerste dag van het nieuwe jaar is het me toch maar weer gelukt om een kaart te maken, ha ha. Het blijft nu toch eenmaal kriebelen... Ik heb weer de stempelset 'Friends & Flowers' gebruikt. Ik heb deze stempelset nog eens goed bekeken en besefte maar weer eens hoeveel mogelijkheden deze eigenlijk wel niet heeft. Je kunt er speelse en grappige kaarten mee maken, maar ook hele sjieke, zoals de kaart die ik ermee gemaakt heb. Het geeft de 'Festive Flower Builder Punch' zoveel meer waarde, zoals ik al eens eerder heb gezegd. En dat waardeer ik nu juist zo van Stampin' Up!, want hierdoor krijgen de producten wel een heel breed gebied aan mogelijkheden.

De blaadjes van de bloem heb ik gestempeld met 'Daffodil Delight'. Om de blaadjes wat meer kleur te geven, heb ik ze nog wat extra gekleurd met sponge daubers, vanuit onder naar boven, zodat de kleur mooi vervaagt. De tekst van de kaart komt van de stempelset 'Hello' uit de Sale-A-Bration catalogus. Deze tekst heb ik met goud geëmbossed, wat de kaart een classy uitstraling geeft. De doily heb ik ook met 'Daffodil Delight' wat meer kleur gegeven en onder de bloem heb ik met wat gouden draad (afkomstig uit een kit, maar hiervoor kun je bijvoorbeeld ook 'Gold Metallic Thread gebruiken) een rommelige look gegeven om het goud weer wat terug te laten komen.


Afmetingen kaart:

- 'Old Olive' basiskaart: 14,9 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- 'Daffodil Delight' Brights DSP Stack: 14,4 x 10,0 cm
- Vellum: 14,6 x 10,5 cm
- 'Wisper White' inlegvel: 14,4 x 10,0 cm

Gebruikte/benodigde materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog


2 opmerkingen