-->

Friends & Flowers tutorial

De laatste kaart die ik heb gemaakt met de stempelset 'Friends & Flowers' vond ik zo leuk, dat ik heb besloten om er een video tutorial van te maken. Het was weer even geleden met de kerstvakantie die we hebben gehad, maar hier is 'ie dan!


Voor de afmetingen en de gebruikte materialen verwijs ik je naar mijn vorige post. Het enige wat veranderd is, zijn de kleuren. Ik heb in plaats van 'Daffodil Delight' en 'Old Olive' nu gebruik gemaakt van 'Melon Mambo' en 'Cucumber Crush'. Mocht je echter nog vragen hebben over deze kaart, dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Ik heb ook nog een andere stijl geprobeerd, ook in de kleuren 'Melon Mambo' en 'Cucumber Crush', maar dan heb ik de bloem gestempeld op vellum en is de voorkant van de kaart deels van 'Window Sheet'. Zo kun je weer met één stempelset drie hele verschillende kaarten maken qua kleur en uitstraling!5 opmerkingen

 1. Thankx! Die met de window sheet had ik nog nooit gemaakt, was erg leuk om te doen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love what you did with this card! I would love to share this on my blog for 'My Crafty Friends Monday' (a round up of amazing cards from amazing stampers!)! Please let me know if you would prefer that I didn't share it (of course I give you credit and link back to your blog!).
  Inky Hugs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thank you so much Josee, that's a big compliment! I've sent you an e-mail. Happy crafting! X

  BeantwoordenVerwijderen