Going Global mannenkaart

Het leuke van de Occasions Catalogus en de Sale-A-Bration 2016 vind ik dat de producten op elkaar zijn afgestemd. Zo ook met de stempelset 'Going Global' uit de Occasions Catalogus en de stempelset 'Sky is the Limit' die je gratis kunt uitzoeken bij een besteding van € 60,00. Met deze stempelsets heb ik vandaag een echte mannenkaart gemaakt, erg leuk om te doen!


In de Occasions Catalogus staan nog meer producten uit het 'Going Places' thema (pagina 38 en 39) zodat je alles weer perfect op elkaar kunt afstemmen. En dat heb ik ook gedaan. Ik heb de 'World Traveler Embossing Folder' gebruikt en die heb ik, voordat ik deze door mijn Big Shot heb gehaald aan één kant beïnkt om het resultaat zoals op de foto te krijgen. De randjes heb ik ruw gemaakt om de kaart een ruwe, stoere look te geven (ook van het kompas).

Afmetingen kaart:

- 'Lost Lagoon' basiskaart: 14,9 x 21,0 cm, scoren @ 10,5 cm
- 'Smokey Slate' oplegvel: 14,4 x 10,0 cm
- 'Whisper White' inlegvel: 14,4 x 10,0 cm

Gebruikte/benodigde materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen