-->

Just for you

Ik heb het er maar druk mee, al die prachtige stempelsets uit de Occasions en Sale-A-Bration Catalogus! Ik ruim mijn knutselspullen elke keer weer op, om vervolgens weer lekker rommel te gaan maken. Maar als ik alles zou laten liggen zou ik ook geen inspiratie hebben, dus ik moet wel, al is het maar voor een tafel die voor vijf minuten leeg is, ha ha!

Vandaag heb ik de stempelset 'Timeless Textures' uit de Occasions Catalogus gecombineerd met de stempelset 'Botanicals for You' uit de Sale-A-Bration Catalogus. Het is een vrij simpele kaart geworden met een vrolijke uitstraling.


Afmetingen kaart:

- 'Very Vanilla' kaartbasis: 14,9 x 21,0 cm, scoren @ 10,5 cm
- 'Calypso Coral' oplegvel: 13,9 x 9,5 cm
- 'Very Vanilla' oplegvel: 12,9 x 8,5 cm
- 'Sahara Sand' banner: ongeveer 1,0 x 8,0 cm

Gebruikte/benodigde materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen