Mannelijke valentijnskaart

Ik ben erg blij met het ´Going Places´ thema en ik denk dat ik niet de enige ben! Het is zo'n mooi thema om mannelijke kaarten mee te maken voor allerlei gelegenheden. Nu Valentijnsdag om de hoek staat, ben ik natuurlijk alweer lekker aan het freubelen geweest. Met de ´Going Global´ stempelset en de ´Going Places´ DSP Stack heb ik dan ook deze mannelijke valentijnskaart gemaakt.


De sterretjes komen uit de ´Balloon Celebration´ stempelset omdat ik vond dat er nog wat mistte en ik het thema van het papier nog door wilde trekken. Het hartje linksonderin de hoek heb ik uitgeponst met de hartjespons uit de 'Itty Bitty Punch Pack'.

Afmetingen kaart:

- 'Delightful Dijon' basiskaart: 14,9 x 21,0 cm, scoren @ 10,5 cm
- 'Going Places' DSP stack oplegvel: 14,4 x 10,0 cm
- 'Delightful Dijon' oplegvel: 9,5 x 7,5 cm
- 'Very Vanilla' oplegvel: 9,0 x 7,0 cm
- 'Going Places' DSP stack strook: 14,9 x 2,0 cm

Gebruikte/benodigde materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen