Ochtendje freubelen...

Vanochtend heb ik weer even lekker creatief mogen zijn. De eerste kaart geeft een voorproefje van mijn tutorial morgen, die in dezelfde lijn ligt.


Deze gekke, maar vrolijke koe maakt je dag toch goed als je deze in je brievenbus krijgt?! De tekst 'hello' heb ik speciaal op een strook vellum geplakt, zodat deze wat beter zichtbaar is en het geeft meteen een mooi effect. Ik heb de bundle 'Playful Friends' voor deze kaart gebruikt, inmiddels een veelgebruikte bundle!

De tweede kaart zou niet meer anders kunnen zijn! Ik heb voor deze kaart de Sale-A-Bration stempelset 'Flowering Fields' met bijbehorend DSP gebruikt (al is het dan maar een heel klein strookje). Het leuke van deze stempelset is dat je deze in kunt kleuren. Het hoeft niet natuurlijk, maar ik vind het altijd wel leuk en rustgevend om te doen. Ik heb expres geen tekst op de kaart gestempeld, zodat deze voor allerlei gelegenheden gebruikt kan worden. O ja, ik heb een Note Card gebruikt, want dat vond ik wel een mooi formaat voor deze kaart!


Al met al dus weer een creatieve ochtend met als resultaat twee heel verschillende kaarten!

Geen opmerkingen